Home > Administratie & Adviesbureau

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

FISCALE DIENSTEN

Fiscale diensten zijn de verschillende belastingaangiftes die gedaan moeten worden:

  • Inkomstenbelasting
  • Omzetbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Loonheffingen
Lees meer

FINANCIEEL MANAGEMENT

Financieel Management houdt in het bijhouden van de administratie en de gegevens die hieruit komen gebruiken bij de bedrijfsvoering. Dit kan gaan om het omzetten naar een BV, uitbreiden of inkrimpen van de onderneming of bijvoorbeeld cijfers doorgeven naar banken en verzekeringsmaatschappijen.

Lees meer

ADMINISTRATIEVE DIENSTEN

De administratie is de spil van een onderneming en moet daarom goed worden bijgehouden.

Wij kunnen samen met u kijken welke administratieve diensten u nodig heeft en deze dan samen met u of voor u verzorgen.

Lees meer

STARTERSINFORMATIE

Bij het starten van een bedrijf komt veel kijken: het maken van een ondernemersplan, zoeken van een bedrijfspand, contact met potentiële klanten en kredietverstrekkers.

Pap Team kan u helpen om het plan wat u in gedachten heeft (cijfermatig) op papier te zetten.

Lees meer

U kunt bij ons terecht voor diensten op het gebied van administratieve dienstverlening, fiscale dienstverlening en financieel management.

Een degelijke en verzorgde administratie is belangrijk voor iedere onderneming. Als ondernemer vraagt dit een extra inspanning naast uw dagelijkse werkzaamheden. U kunt uw administratie natuurlijk ook uitbesteden. PaP TeaM biedt maatwerk voor uw administratie, tegen een relatief bescheiden tarief.

Bij PaP TeaM houden we van een persoonlijke aanpak. Uw vaste contactpersoon verdiept zich uitvoerig in uw bedrijf en branche, luistert naar uw wensen, denkt actief met u mee en komt met oplossingsgerichte adviezen en praktische tips. Of u nu uw volledige administratie aan ons uitbesteedt of delen ervan.

WIJ WERKEN MET

COPYRIGHT 2015 - PAP TEAM - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN