Home > Over Ons

OVER ONS

Pap Team is in 2008 opgericht als administratiekantoor, gericht op zelfstandige ondernemers ( ZZP ‘ers en het MKB). We zijn een professionele en flexibele organisatie en hechten veel waarde aan persoonlijk contact en een duurzame klantrelatie. Bij ons op kantoor heerst dan ook een informele en goede sfeer, die er voor zorgt dat klanten zich snel op hun gemak voelen.

Ook maken wij websites & webshops voor vooral ZZP ‘ers en het MKB…..

Daarnaast is Pap Team een fullservice reclamebureau. Omdat er steeds meer vraag kwam naar andere reclame uitingen hebben wij onze werkzaamheden inmiddels uitgebreid met het aanbieden van drukwerk en het maken van de huisstijl voor  klanten. Wij werken persoonlijk, vanuit de doelstellingen van de klant en daar baseren wij ons advies en onze producten op. Zo komen wij tot de juiste mix van visie, creativiteit, betrokkenheid en flexibiliteit. Of het nu gaat om webdesign, vormgeving, belettering of drukwerk, bij Pap Team gaat het om uw resultaat!

ERKENNINGEN

Murat Çilenkoğlu

Murat

Wil je een afspraak maken of gewoon even iets vragen? Murat staat altijd klaar om je te woord te staan. Hij is het aanspreekpunt van Pap Team. Daarnaast zorgt hij ervoor dat je website goed gevonden wordt op internet.

Hulya Çilenkoğlu

G. van Oostenbrugge

Hulya zorgt voor het verwerken van de financiele administraties en de belastingaangiftes van onze klanten.
Daarnaast houdt zij zich bezig met het samenstellen van jaarwerk.

Barış Çilenkoğlu

Baris

Barış is het creatieve brein achter Pap Team. Voor elke opdracht zoekt hij een unieke, creatieve oplossing.
Hij houdt zich bezig met webdesign, huisstijlen, ontwerpen en het realiseren van de websites en webshops.

COPYRIGHT 2015 - PAP TEAM - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN