Advisering en begeleiding bij omzetting eenmanszaak in BV

Wanneer uw eenmanszaak wordt omgezet in een BV, komen daar nogal wat fiscale en juridische zaken bij kijken. Een goed advies en de juiste ondersteuning zijn daarbij onontbeerlijk.

Pap Team kan u van dienst zijn met praktische ondersteuning en advies. Wij kunnen bijvoorbeeld de contacten met de verschillende betrokken partijen verzorgen. Welke vorm van ondersteuning u ook kiest, bij Pap Team bent u verzekerd van advies op maat en een persoonlijke aanpak.

Advisering en begeleiding bij uitbreiding, inkrimping en beëindiging

Heeft u uitbreidingsplannen? Dan raden wij u aan om daarvoor gedegen advies te zoeken. Pap Team biedt u het advies en de ondersteuning die nodig is om het maximale uit de uitbreiding van uw bedrijf te halen.

Naast uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten kunt u ook temaken krijgen met inkrimping of beëindiging hiervan. Ook hierbij kan Pap Team ondersteuning bieden.

Financiële organisatie

Bij het opzetten van uw boekhouding of de invoering van een nieuw automatiseringssysteem voor uw boekhouding, kunt u meestal wel enige steun gebruiken. Pap Team helpt u hier graag bij.

Pap Team kan u van dienst zijn met:

  • het opzetten van uw administratie;
  • het inrichten van uw administratie;
  • het opstellen van een rekeningschema;
  • het opzetten van uw facturatie.

Financiële analyse

Een duidelijk inzicht in de financiële situatie van uw onderneming is belangrijk. Financiële duidelijkheid geeft namelijk financiële rust.

Pap Team ordent uw financiële gegevens en geeft een overzichtelijke presentatie van hoe uw onderneming er nu én de komende jaren voor staat. Ook rekenen we graag met u door wat er in diverse situaties kan gebeuren. Eventueel adviseren wij over de te nemen maatregelen.

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Pap Team?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan bekijken we samen uw mogelijkheden.